Kalvecuvette med kålsalat

Foto: Carina Krüger
Foto: Carina Krüger


1 kalvecuvette på ca. 700 g
1 spsk. salt
2 fed hvidløg i skiver
1½ dl bulgur
½ tsk. salt
1 spsk. limesaft
1 spsk. olie
1 knsp. peber
1 spsk. hakket persille
1 rødløg
1 rød peber
200 g grønkål 

Læg cuvetten i et ovnfast fad og gnid den med saltet. Stik hvidløgsskiverne ned i lommer i kødet og steg cuvetten i 40 min. ved 200°. Kom bulgur og salt i en skål, hæld 1 dl kogende vand over og lad det stå i 10 min. Hæld evt. overskydende vand fra. Rør limesaft med olie, peber og persille og hæld det over bulguren. Skær rødløg og peberfrugt i tern og hak grønkålen fint. Bland bulguren med med løg, peber og grønkål, skær stegen i tynde skiver og servér med tzatziki. 
Se flere opskrifter her

Kommentarer