Pocherede æg med laks

Ekstra tid til forkælelse? Start dagen med denne luksuriøse morgenmad
 
Foto: Carina Krüger

1¼ l vand
2 spsk. eddike
4 æg
4 sk. groft brød
2 dl cremefraiche
1 tsk. dijonsennep
1 bdt. klippet dild
1 spsk. citronsaft
Salt og peber
4 skiver røget laks
4 salatblade
Bring vand og eddike i kog og hold det lige under kogepunktet, så det ikke bobler. Slå æggene ud ét ad gangen i en kop, lav en hvirvel i vandet med en grydeske og hæld forsigtigt ægget i. Pochér æggene i ca. 3 min., tages op med en hulske og gentag med resten af æggene. Rist brødene og rør cremefraichen med sennep, dild, citronsaft og salt og peber.

Anret brødene med salat, en skive laks og et æg, hæld dressing over og servér.

Se flere opskrifter her

Kommentarer