Pirog med spinat, kartoffel og feta

En god ret, hvis du har lidt rester som et par kogte kartofler eller en lille portion kødsovs


Foto: Carina Krüger
350 g hakket oksekød
1 spsk. olie
1 skalotteløg
2 fed hvidløg
150 g frisk spinat
200 g kogte kartofler
100 g feta
2 spsk. frisk timian
1 fuldkornstærtedej
Æg til pensling
 

Svits kødet i olien, hak løg og hvidløg og lad dem svitse med et par min. Skyl spinaten og fjern de grove stilke. Kom spinaten ned til kødet, lad den falde sammen og tag gryden af varmen. Skær kartofler og feta i tern og vend dem i kødet sammen med timian. Rul dejen ud på en plade med bagepapir og kom fyldet på den ene halvdel. Fold den anden halvdel af dejen over og klem kanten godt sammen. Pensel med æg og bag piroggen ved 200° i 25 min.

Se flere opskrifter
her

Kommentarer