Foto: Carina Krüger |
(16 stk.)
25 g gær
5 dl vand
1 tsk. salt
1 spsk. olie
250 g fuldkornsemmer- og speltmel
50 g Husk (fiber)
200 g hvedemel
200 g skinke i strimler
50 g flødeost
1 spsk. harissa
50 g revet cheddar
5 dl vand
1 tsk. salt
1 spsk. olie
250 g fuldkornsemmer- og speltmel
50 g Husk (fiber)
200 g hvedemel
200 g skinke i strimler
50 g flødeost
1 spsk. harissa
50 g revet cheddar
Rør gæren ud i vandet og tilsæt salt, olie, speltmel og Husk. Kom hvedemelet i, ælt dejen godt igennem og lad den hæve i 45 min. Bland skinken med flødeost og harissa, del dejen i 16 stk. og tryk dem flade. Fordel skinkeblandingen på dejstykkerne og luk dejen sammen om fyldet. Lad bollerne efterhæve i 20 min., pensl dem med vand og drys med ost. Bag bollerne ved 190° i 25 min.
Se flere opskrifter her
Kommentarer
Send en kommentar