En lækker tomatsuppe, der giver varmen på en kold efterårsaften
2 gulerødder
1 kg tomater
1 løg
1 fed hvidløg
1 spsk. smør
3 dl bouillon
2 tsk. salt
1 knsp. peber
100 g græskarkerner
2 spsk. soja
1½ dl cremefraiche
Skræl gulerødderne og skær dem og tomaterne i mindre stykker. Pil og hak løg og hvidløg og svits dem i smørret. Tilsæt gulerødder, tomater, bouillon og salt og lad det koge under låg i 15 min. Kom græskarkernerne på en varm pande, tilsæt sojaen og lad dem riste, til sojaen er væk. Blend eller purér suppen gennem en sigte, til den er helt glat. Smag til med salt og peber. Server suppen med cremefraiche, græskarkerner og groft brød.
Se mere her
Foto: Carina Krüger |
2 gulerødder
1 kg tomater
1 løg
1 fed hvidløg
1 spsk. smør
3 dl bouillon
2 tsk. salt
1 knsp. peber
100 g græskarkerner
2 spsk. soja
1½ dl cremefraiche
Se mere her
Ej, hvor er den sjov. Sejt lavet!
SvarSletDU er da bare krea..
det er jo det der er sjovt - lige at sætte det sidste pift på ;O)
Slet