Mumiekager

Uhyggelige kager, der er hyggelige at lave
Foto: Carina Krüger
(20 stk.)

6 æg
250 g sukker
175 g smeltet smør
1 dl fløde
100 g mel
50 g kakao
¼ tsk. natron
50 g lys chokolade

Icing
300 g flormelis
50 g blødt, usaltet smør
125 g flødeost
1 tsk. vaniljesukker
Grøn frugtfarve

Pynt
100 g hvid fondant
Rød frugtfarve

 
Pisk æg og sukker hvidt og rør smør, fløde, mel, kakao og natron i. Hak chokoladen, vend den i dejen og fordel dejen i 20 muffinsforme. Bag kagerne ved 180° i 25 min. og lad dem køle helt af. Pisk flormelis, smør, flødeost, vaniljesukker og frugtfarve sammen til en glat icing og smør den på kagerne. Rul fondanten tyndt ud og skær 5 mm brede strimler af den. Læg strimlerne over kagerne, så det ligner forbinding. Farv resten af fondanten med rød farve, tril små øjne og sæt dem på kagerne.

Kommentarer