Uhyggelige kager, der er hyggelige at lave
(20 stk.)
6 æg
250 g sukker
175 g smeltet smør
1 dl fløde
100 g mel
50 g kakao
¼ tsk. natron
50 g lys chokolade
Icing
300 g flormelis
50 g blødt, usaltet smør
125 g flødeost
1 tsk. vaniljesukker
Grøn frugtfarve
Pynt
100 g hvid fondant
Rød frugtfarve
Foto: Carina Krüger |
6 æg
250 g sukker
175 g smeltet smør
1 dl fløde
100 g mel
50 g kakao
¼ tsk. natron
50 g lys chokolade
Icing
300 g flormelis
50 g blødt, usaltet smør
125 g flødeost
1 tsk. vaniljesukker
Grøn frugtfarve
Pynt
100 g hvid fondant
Rød frugtfarve
Pisk æg og sukker hvidt og rør smør, fløde, mel, kakao og natron i. Hak chokoladen, vend den i dejen og fordel dejen i 20 muffinsforme. Bag kagerne ved 180° i 25 min. og lad dem køle helt af. Pisk flormelis, smør, flødeost, vaniljesukker og frugtfarve sammen til en glat icing og smør den på kagerne. Rul fondanten tyndt ud og skær 5 mm brede strimler af den. Læg strimlerne over kagerne, så det ligner forbinding. Farv resten af fondanten med rød farve, tril små øjne og sæt dem på kagerne.
Kommentarer
Send en kommentar