1 spsk. salt
2 æbler
2 kviste rosmarin
200 g couscous
2 spsk. olivenolie
½ tsk. salt
½ agurk
3 tomater
2 forårsløg
6 tørrede abrikoser
1 spsk. hk. mynte
1 lille tsk. paprika
1 spsk. citronsaft
Salt og peber
Evt. lidt tabasco
Gnid kyllingen med salt og skær æblerne i mindre stykker. Kom æblestykkerne i kyllingen sammen med rosmarin og steg den ved 200° 60 min. Hæld 2 dl kogende vand over couscousen, tilsæt olie og salt og lad det trække i 10 min. Fjern kernerne fra agurk og tomater og skær dem i små tern. Skær forårsløget i ringe og abrikoserne i små tern. Bland couscousen med mynte, paprika, citron, salt og peber og vend agurk, tomat, abrikos og forårsløg i. Smag til med tabasco og server.
Se flere opskrifter her
Kommentarer
Send en kommentar