Foto: Carina Krüger |
75 g pistacienødder
150 g sukker
3 æg
1 tsk. vaniljesukker
280 g mel
1 tsk. bagepulver
1 knsp. salt
Rist mandler og pistacienødder på en tør pande, til de begynder at tage farve, og hak dem groft. Rør æg, sukker og vaniljesukker sammen og bland nødderne i. Bland mel, bagepulver og salt, kom det i æggeblandingen og saml dejen. Del dejen i to og rul hver del til en ca. 25 cm lang pølse og læg dem, med god afstand, på en plade med bagepapir. Bag stængerne ved 160° i 30 min. og lad dem køle lidt. Skær stængerne i 1 cm tykke skiver på skrå og bag dem endnu 15 min. Lad kagerne afkøle helt på en bagerist og kom dem i en kagedåse.
Se flere opskrifter her
Lyder satme godt! Men det er jo også italiensk, de kan bare finde ud af det, de italienere ;)!
SvarSletJep det er kommet meget godt fra den front :-)
SvarSlet