Grove pizzasnegle

Et sikkert hit hos børnene, her i en udgave med ekstra kostfibre
Foto: Carina Krüger


Dej
25 g gær
3 dl vand (el. vallen fra osten)
100 g fintrevet gulerødder
1 spsk. rapsolie
1 tsk. salt
100 g grahamsmel
400 g hvedemel

Fyld
2 dl færdig pizzasauce
200 g skinkestrimler
100 g revet ost
1 spsk. tørret oregano

Rør gæren ud i vandet og rør gulerødder, olie, salt og grahamsmel i. Tilsæt hvedemelet, ælt dejen godt igennem og stil den til hævning i 45 min. Rul dejen ud til en 1 cm tyk firkant på et meldrysset bord og fordel pizzasaucen over dejen. Bland skinke, ost og oregano og fordel blandigen over dejen. Rul dejen sammen til en roulade og skær den i 2 cm tykke skiver. Læg skiverne på en plade beklædt med bagepapir og bag dem ved 200° i 18 min.
Se flere opskriftre her

Kommentarer