Svampesuppe med ostehorn

En skøn suppe til to

1 fed hvidløg
1/2 spsk. hakket timian
2 spsk. solsikkeolie
1 rl. færdig tærtedej
1 mozzarella i saltlage

2 fint hakkede løg
2 fed hakkede hvidløg
1 spsk. smør
500 g blandede svampe i tern
1 l hønsefond
2 dl fløde 13 %
2 spsk. hakket timian
Salt, peber


Pres hvidløget og bland det med olie og timian. Skær tærtedejen ud i 8 trekanter, pensl med krydderolien og læg en skive mozzarella på hver. Rul trekanterne sammen og pensl med resten af krydderolien. Bag hornene midterst i ovnen ved 175° i 15 min. 
Svits løg, hvidløg og svampene i smørret. Tilsæt hønsefond og fløde og lad det simre i 5 min. Blend halvdelen af fyldet og kom det tilbage i suppen, så den jævnes. Smag til med timian, salt og peber.
 

Se flere opskrifter her

Kommentarer