Cannelloni med dild og sej


200 g friske lasagneplader
300 g sejfilet
1 finthakket skalotteløg
1 dl hakket dild
200 g flødeost
2 spsk. revet parmesanost
1 æg
Salt og peber
1 spsk. smør
2 spsk. mel
2½ dl mælk
1 knsp. muskatnød
Salt og peber

Skær sejfileten i mundrette stykker og bland dem med løg og dild. Rør flødeosten med parmesan, æg, salt og peber og vend den i fiskeblandingen. Skær lasagnepladen ud i 10 cm lange stykker og fordel fyldet herpå. Rul stykkerne sammen til rør og læg dem i et smurt, ovnfast fad. Smelt smørret og rør melet i. Pisk mælken i lidt ad gangen til en glat sovs. Smag til med muskat, salt og peber. Hæld sovsen over cannellonirørene og bag dem ved 190° i 25 min. Server med grøn salat og brød.

Se flere opskrifter her

Kommentarer