Saltbagte kartofler med kold chilisovs

650 g små kartofler
500 g groft salt
1 rød chili
1 bdt. dild
1 dl cremefraiche 18%
1 spsk. tomatketchup
1 tsk. sirup

Vask kartoflerne og læg dem i et ovnfast fad. Kom saltet over, så de er helt dækket, og bag dem ved 200° i 40 min. Hak chilien fint og klip dilden. Rør cremefraiche, ketchup og sirup sammen, tilsæt chili og dild og lad den trække på køl i mindst 15 min. Server kartoflerne varme med den kolde sovs som snack eller som tilbehør til en god steg.

Se også opskriften på
Kalvecuvette

Kommentarer

  1. Har lige prøvet dem af her til aften. Det fungerede godt, selvom nogle af kartoflerne blev lidt vel rigeligt pudret med salt, når man tog dem op.

    SvarSlet
    Svar
    1. ja de bliver jo salte, men jo grovere salt jo mindre salte bliver de...

      Slet

Send en kommentar