800 g kyllingelår
2 spsk. soja
1 spsk. honning
1 spsk. timian
4 bagekartofler
1 spsk. olie
1 tsk. salt
1 spsk. karry
200 g græsk yoghurt
½ bdt. hakket dild
½ dl hakket koriander
½ dl hakket mynte
100 g revet agurk
½ usprøjtet citron
Salt og friskkværnet peber
Rør soja med honning og timian, vend kyllingelårene i og fordel dem i et ovnfast fad. Skær kartoflerne i både, kom dem i en frysepose med olie, salt og karry og luk til. Ryst posen, så krydderierne fordeler sig jævnt, og kom dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem sammen med kyllingen ved 200° i 45 min. Rør yoghurten med krydderurter, agurk, revet citronskal og -saft og smag til med salt og peber.
Se også opskriften på mandelkylling
2 spsk. soja
1 spsk. honning
1 spsk. timian
4 bagekartofler
1 spsk. olie
1 tsk. salt
1 spsk. karry
200 g græsk yoghurt
½ bdt. hakket dild
½ dl hakket koriander
½ dl hakket mynte
100 g revet agurk
½ usprøjtet citron
Salt og friskkværnet peber
Rør soja med honning og timian, vend kyllingelårene i og fordel dem i et ovnfast fad. Skær kartoflerne i både, kom dem i en frysepose med olie, salt og karry og luk til. Ryst posen, så krydderierne fordeler sig jævnt, og kom dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem sammen med kyllingen ved 200° i 45 min. Rør yoghurten med krydderurter, agurk, revet citronskal og -saft og smag til med salt og peber.
Se også opskriften på mandelkylling
Kommentarer
Send en kommentar