Kylling med bygkornsragout


Foto: Jette M. Vesterager
450 g kyllingefilet
1 spsk. mandler
1 spsk. olivenolie
1 fed hvidløg
2 spsk. frisk timian
4 sk. lufttørret skinke
1 spsk. smør
1 løg
150 g champignon
1 spsk. smør
150 g perlebyg
100 g cherrytomater
1 tsk. salt
1 knsp. peber
4 dl hønsebouillon
30 g revet parmesan

Skær en lomme i kyllingefileterne og knus mandler, olivenolie, hvidløg og timian i en morter til en grov pasta. Fyld pastaen i kyllingefileterne og vikl skinken omkring. Steg kyllingefileterne i smørret ved middelhøj varme i 6 min. på hver side. Hak løget og skær champignonerne i mindre stykker. Sauter løg og champignoner i smørret i et par min., tilsæt byg, halverede tomater, salt, peber og bouillon og lad det småsimre i 10 min. Vend parmesanen i, smag til og server.

Se også opskriften på kylling med klistrede gulerødder

Kommentarer