Chokoladekage med moccachinocreme

75 g smør
150 g sukker
175 g mel
25 g kartoffelmel
1 tsk. natron
2½ dl yoghurt
2 spsk. kakaopulver
50 g mørk chokolade

Creme
100 g smør
50 g lys chokolade
2 tsk. frysetørret kaffe
100 g flormelis
1 pasteuriseret æggeblomme
1 spsk. flormelis

Smelt smørret og rør det med sukker, mel, kartoffelmel, natron, yoghurt, kaffe og kakao. Hak chokoladen groft og vend den i dejen. Hæld dejen i en smurt 12 x 18 cm bradepande og bag den ved 200° i 30 min. Smelt smør, chokolade og kaffe ved svag varme og rør det glat. Lad blandingen afkøle, til den er blød, men fast, og pisk sukker og æggeblommer i. Flæk kagen, læg den sammen med cremen og drys med flormelis.

Se også opskriften på
himmelsk chokoladekage

Kommentarer