500 g bagekartofler
30 friske basilikumblade
1 æg
50 g fintrevet parmesan
40 g mel
½ tsk. salt
1 knsp. peber
1 hakket løg
1 fed hakket hvidløg
1 spsk. olie
1 ds. fl. tomater
1 spsk. oregano
1 tsk. salt
Skræl kartoflerne og kog dem møre. Lad kartoflerne dampe tørre og mos dem. Hak basilikumbladene og rør dem i mosen sammen med æg, parmesanost, mel, salt og peber. Ælt mosen sammen til en blød dej på et meldrysset bord og tril små, 1 cm store kugler af dejen. Kog kuglerne lidt ad gangen i letsaltet vand, til de flyder ovenpå. Tag gnocchierne op og lad dem dryppe godt af. Sauter løg og hvidløg i olie, tilsæt tomater, oregano og salt og lad saucen koge godt igennem. Vend gnocchierne i tomatsaucen og server med lidt revet parmesan.
Se også opskriften på pizzasandwich med chorizo og spinat
Kommentarer
Send en kommentar