Kylling i oystersauce

Supernem aftensmad
Foto: wichmann+bendtsen photography

300 g kyllingefileter i strimler
1 fed hakket hvidløg
1 spsk. rapsolie
3 spsk. oystersauce
125 g risnudler
2 peberfrugter i strimler
200 g hvidkål i strimler
225 g champignoner i skiver
2 spsk. sød chilisovs
1 bdt. koriander
Svits kyllingekødet og hvidløg i olien ved høj varme, til det tager farve. Tag kødet og bland det med oystersaucen. Kog nudlerne møre i letsaltet vand og lad dem dryppe godt af. Svits peberfrugter, hvidkål og champignoner ved høj varme, til de begynder at tage farve. Tilsæt nudlerne, kylling og chilisovs og varm det godt igennem. Hak korianderen groft, vend dem i retten og server.
Se også opskriften på mandelkylling

Kommentarer