50 g mayonnaise
50 g syrnet fløde
1 tsk. dijonsennep
2 tsk. sukker
½ tsk. salt
1 knsp. peber
100 g pickles
2 spsk. persille
1 spsk. kapers
4 skiver rugbrød
20 g smør
4 blade krølsalat
150 g roastbeef
50 g høvlet peberrod
1 tomat
50 g agurkesalat
30 g ristede løg
Rør mayonnaise med syrnet fløde, sennep, sukker, salt og peber. Hak pickles, persille og kapers fint, rør det i mayonnaiseblandingen og smag remouladen til. Smør rugbrødsskiverne med smør og læg et salatblad på hver. Fordel roastbeefen over brødet og læg en skefuld remoulade på hvert stykke. Pynt smørrebrødene med peberrod, tomatbåde, agurkesalat og ristede løg og server.
Se også opskriften på dansende pinsesol
Kommentarer
Send en kommentar