½ portion grundmasse (få opskrift på grundmasse her)
300 g rød candy melts
Små hjerte-silikoneforme (isterningsforme kan benyttes)
15 pinde
Forskellig sukker-krymmel
Fordel grundmassen i 30 hjerteforme, pres den godt sammen i formene og stil dem på køl i mindst et par timer.
Smelt den røde chokolade over vandbad eller i mikroovn som beskrevet på posen. Dyp de halve hjerter i chokoladen og sæt dem sammen to og to, så de danner et helt hjerte.
Dyp 1 cm af pindene i chokoladen og sæt kagerne på pindene.
Dyp nu hjerterne i den røde chokolade og lad dem dryppe lidt af, mens du holder dem over skålen.
Pynt hjerterne med sukkerkrymmel, mens overtrækket endnu er vådt, og lad kagen tørre.
300 g rød candy melts
Små hjerte-silikoneforme (isterningsforme kan benyttes)
15 pinde
Forskellig sukker-krymmel
Fordel grundmassen i 30 hjerteforme, pres den godt sammen i formene og stil dem på køl i mindst et par timer.
Smelt den røde chokolade over vandbad eller i mikroovn som beskrevet på posen. Dyp de halve hjerter i chokoladen og sæt dem sammen to og to, så de danner et helt hjerte.
Dyp 1 cm af pindene i chokoladen og sæt kagerne på pindene.
Dyp nu hjerterne i den røde chokolade og lad dem dryppe lidt af, mens du holder dem over skålen.
Pynt hjerterne med sukkerkrymmel, mens overtrækket endnu er vådt, og lad kagen tørre.
Kommentarer
Send en kommentar