Lynstegt kylling med peanuts

Skøn og hurtig hverdagsret til 1
Foto: Carina Krüger
           

40 g risnudler
1 spsk. olie
1 kyllingefilet
1 spsk. rød karrypasta
1 gulerod
½ rød peberfrugt
100 g sukkerærter
Salt og peber
50 g bønnespirer
50 g peanuts

Kom nudlerne i en skål, hæld kogende vand over og lad dem trække i 10 min. under låg. Skær kyllingefileten i strimler og steg dem gyldne i olien sammen med karryen. Skræl guleroden og skær den og peberfrugten i strimler. Tilsæt gulerødder, peberfrugt og nudler og lad det stege med et par min. Vend sukkerærter, skåret i mindre stykker, bønnespirer og peanuts i retten, varm igennem og servér med et stykke godt brød.

Se også opskriften på pastasalat med kylling

Kommentarer