Kaneltærter med citruscreme


200 g butterdej
1 spsk. kanel
1 tsk. flormelis
120 g cremefraiche 18%
1 æg
1 stang vanilje
Revet skal af ½, usprøjtet citron
1 spsk. citronsaft
1 spsk. sukker
Evt. citronmelisse
Rul butterdejen tyndt ud på et meldrysset bord, til en plade på 20 x 20 cm, og drys med en blanding af kanel og flormelis.
Rul dejen sammen som en roulade og skær den i 6 skiver. Kom skiverne i hver deres ramakin eller kokotte og tryk dem ud, så de beklæder både bund og sider i ramakinerne.
Bag tærtebundene ved 200° i 15 min. og rør cremefraiche og æg med citronskal, saft og sukker. Tag tærtebundene ud af ovnen, skub evt. siderne på plads med en ske og fyld dem med cremefraicheblandingen.
Bag tærterne i yderligere 15 min. og lad dem køle lidt. Server med lidt revet citronskal og citronmelisse.

Se også opskriften på
brunsvigerbrød

Kommentarer