Lidt sundt men meget godt...
(20 stk.)
30 g havregryn
40 g hirseflager
3 dl kærnemælk
60 g hvedemel
1 spsk. sukker
½ tsk. groft salt
1 tsk. bagepulver
2 æg
Smør til stegning
2 dl fromage blanc
1 spsk. ahornsirup
1 tsk. vaniljesukker
200 g friske bær
Bland havregryn, hirse og kærnemælk og lad det trække i 15 min. Pisk herefter hvedemel, sukker, salt, bagepulver og æg i. Bag dejen i smøret ved jævn varme til små pandekager. Rør fromage blancen med sirup og vaniljesukker og vend bærrene i. Server de lune pandekager sammen med den kolde creme.
(20 stk.)
30 g havregryn
40 g hirseflager
3 dl kærnemælk
60 g hvedemel
1 spsk. sukker
½ tsk. groft salt
1 tsk. bagepulver
2 æg
Smør til stegning
2 dl fromage blanc
1 spsk. ahornsirup
1 tsk. vaniljesukker
200 g friske bær
Bland havregryn, hirse og kærnemælk og lad det trække i 15 min. Pisk herefter hvedemel, sukker, salt, bagepulver og æg i. Bag dejen i smøret ved jævn varme til små pandekager. Rør fromage blancen med sirup og vaniljesukker og vend bærrene i. Server de lune pandekager sammen med den kolde creme.
Se også opskriften på vandbakkelser med kirsebærtrøffel
Hold da op, hvor ser det lækkert ud :-)
SvarSletMange hilsner
Birthe
Tusinde tak - det er altid rart at høre at andre også kan lide det man laver (især når det kommer fra en garvet blogger) ;O)
SvarSletMange gode tanker
Kristina