tag:blogger.com,1999:blog-7988455895361356112.post5852730788883853393..comments2024-03-07T11:52:31.916+01:00Comments on Kristinas køkken: Rabarber-ribssaftKristina Marckmannhttp://www.blogger.com/profile/16739190815428773897noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7988455895361356112.post-27600297635067481932012-06-19T08:55:19.429+02:002012-06-19T08:55:19.429+02:00Det kan bestemt godt fungere med alkohol ;O)
Nono...Det kan bestemt godt fungere med alkohol ;O)<br /><br />Nonoxalen er kun til at neutralisere oxalsyren i rabarberne - hvis dine rabarber ikke indeholder noget særligt oxalsyre (afhænger af rabarbersort og tidspunkt for plukning) kan det godt undværes <br /><br />KristinaKristina Marckmannhttps://www.blogger.com/profile/16739190815428773897noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7988455895361356112.post-5295838075446285222012-06-15T18:52:54.481+02:002012-06-15T18:52:54.481+02:00Mums.
Mon ikke sådan et glas også godt kunne tåle...Mums. <br />Mon ikke sådan et glas også godt kunne tåle en sjat vodka eller nogle billige bobler og blive sommerens velkomstdrink? ;-)<br /><br />- Er det nødvendigt med nonoxal?Anonymousnoreply@blogger.com